KOLAŠIN, KOLAŠIN
Prodaja, Kuca, 62 M2

Detalji :
Stanje : dobar
Povrsina placa : 435
Sprat : 0
Struktura : Jedan stan
Sifra objekta :   1573
 
Opis :
Brvnara je locirana na planinskom prevoju Trešnjevik-Vasojevički Komovi, na nadmorskoj visini od 1570 m. Površine je 62 m2, na placu OD 435 m2. čijim rubnim dijelom prolazi asvaltni put. Izvorska voda i trofazna struja uvedeni su u sami objekat.
U pitanju je dvoetažnia brvnara, sa strukturom: prizemlje, koje čini velika terasa, površine 24 m2, ispod koje se nalazi ostava (koje nijesu uračunate u kvadraturu objekta) dnevna soba sa kuhinjom i toalet. Spoljne stepenice su komunikacija sa drugom etažom, gdje su dvije spavaće sobe i manja terasa. Različitost terenskE konfiguracije, okriženjem jelove i borove šume i njenom kompletnom izradom od drveta, gdje prirodni materijali i rustičan stil, koji je u potpunosti ambijentalno upodobljen, daju joj poseban emocionalni užitak i draž.
Započeti autoput biće udaljen od ovog lokaliteta nepunih desetak kilometara, što će u mnogome olskšati i skratiti dolazak do prevoja Trešnjevik.
Prokletije sa Komovima uvršteni su u nacionalne parkove i sa sigurnošću se može reći da je to najljepši, planinski reon Crne Gore, sa vrlo bogatom i raznovrsnom florom i faunom. Na par kilometara udaljenosti nalazi se Vasojevički Kom, sa jednim od najljepših i najposjećenijih eko katuna u regionu, ŠTAVNA. Pozicija je fantastična za odmor, planinarenje, kao i druge rekreativne aktivnosti. S obzirom da se nalazi u zoni ukrštanja kontinentalne i planinske klime medicinski eksperti je preporučuju kao vazdušnu banju, za sanaciju svih vrsta bronhijalnih problema.
Prodaje se sa kompletnim namještajem.Moguća kompenzacija za stambenu jedinicu u Podgorici.

   
Cijena : 30000 eura