PODGORICA, POBREZJE
Izdavanje, namješten Četvorosoban Stan, 323 M2

Detalji :
Stanje : nov-gr
Sprat : 5
Lift : da
Sifra objekta :   6847
 
Opis :
Stan je pozicioniran sjevero-istok, sa pogledom na grad i park brdo Goricu i jugo-zapad sa pogledom na atrijumski trg i fontanu.Prilikom izgradnje i opremanja, posebna pažnja je posvećena sigurnosti ovog stana. Ugradnjom sigurnosnih sistema, hrastovih blind vrata, video nadzora ulaza u stan koji je povezan sa TV prijemnikom u dnevnoj sobi, video interfona, protivprovalnog i protivpožarnog sistema, samostalno programirani lift koji vodi od garaže do ulaza u stan, garantuju visok nivo bezbjednosti i sigurnosti stana.
Strukturu stana čine: ulazni hol, veliki dnevni boravak sa prostranom trpezarijom i kuhinjom, radna soba,plus dvije spavaće sobe sa svojim kupatilima,tri terase i velika bašta, ostava, toalet za goste, degažman. Stanu pripadaju i poseban vešeraj i određeni broj parking prostora u podzemnoj garaži, a po dogovoru i prostor za veliku ostavu -teretanu.Među brojnim sadržajima u stanu izdvajamo i savremenu centralnu klimatizaciju sa inverterom (grijanje-hlađenje), elektronsku kontrolu za vodu i struju, telefon i internet u svim prostorijama, centralno usisavanje prašine, roletne i komarnici na elektro pogon.
Posebno se istice da je cijeli stan-enterijer rađen u neoklasičnom stilu.Centralno mjesto čine dnevni boravak sa kaminom, prostrana trpezarija i kuhinja, ukupne površine cca 100 m².U cijelom stanu, podne obloge su od prirodnih materijala, parket od plemenitog drveta-intarije i kamen-španski mermer.
U ovom dijelu, ispod staklene kupole, nalazi se prostrana radna soba sa svojom čajnom kuhinjom I kupatilom, u čijem nastavku je velika bašta popločana prirodnim kamenom sa koje se pruža pogled na grad, brdo Goricu Kučke planine i Prokletije. Bašta je odlična za prijeme, koktele i druge svečanosti. Može primiti oko 50 gostiju, pokrivena je italijanskom tendom, a jedan dio pergolom. Planirano je postavljanje i đakuzi kade-bazena.Pristup stanu omogućen je i kroz sopstvenu recepciju na ulazu, čime se obezbjeđuje kontrola ulaska u stan.U stanu je ugrađena vrhunska termoizolujuća Domis fasadna drvo-aluminijum stolarija, stilska ulazna I unutrašnja drvena vrata I namještaj, dupla termo izolacija zidova i krova, kao i pamplex stakla punjena argonom. Sve ovo garantuje odličnu termo i zvučnu izolaciju. Karakteristike ovog stana, kao što su: sopstvena recepcija u kojoj po potrebi može biti smješteno obezbjeđenje-vozač, dobra povezanost sa liftom koji vodi direktno od parking mjesta do stana, zatim prostrani dnevni boravak i trpezarija koji je pogodan za prijem velikog broja gostiju, velika bašta (dvorište na vrhu zgrade), veliki broj parking mjesta, vešeraj, ostava (za biciklo, skije itd.) u garaži objekta, kao i prostor za teretanu ili veliku ostavu, kao i ostali luksuzni sadržaji, daju poseban karakter ovom superluksuznom stanu.Zainteresovani klijenti-zakupci mogu da dođu i sami se uvjere u potencijale ovog stana, te da, ukoliko to žele, preporuče finalizaciju enterijera (u smislu izbora boja zavjesa, i dr.detalja) i prilagođavanju istog svojim potrebama.





   
Cijena : 3230 eura